Новини та статті

  1. Як опалювати басейн - читайте в блозі Aquapolis.ua

    Щоб плавання в басейні було приємним й приносило тільки користь, необхідно підтримувати оптимальну температуру води для тіла людини - 25 ℃. Тому, з приходом холодів власники стаціонарних басейнів стикаються з дилемою - як опалювати басейн ефективно, але без шкоди для бюджету?

    Детальніше...
  2. Циркуляція води у басейні - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Підтримка постійної циркуляції води в басейні запобігає її помутнінню, а також захищає від поширення водоростей, грибків і бактерій. Переміщаючись по системі басейну, вода проходить через фільтри, що видаляють з неї забруднення, а також дезінфікується завдяки станціям дозування хімії. Ці процеси неможливі без роботи насосного обладнання.

    Детальніше...
  3. Як підібрати тепловий насос для дачного будинку? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Використання теплового насоса як пристрою для опалювання дачного котеджу дозволяє значно економити на енергоносіях. Встановивши таке обладнання, можна отримувати тепло з довкілля - повітря, землі та води. Проте, для того, щоб техніка працювала максимально ефективно, необхідно її правильно підібрати й встановити.

    Детальніше...
  4. Як доглядати за фільтраційними системами? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Правильне обслуговування басейну - ця обов'язкова умова, необхідна для забезпечення чистоти та безпеки води. Найважливішим обладнанням для обслуговування басейну є фільтр.

    Детальніше...
  5. Як обрати хлоргенератор для басейну? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Без регулярного знезараження вода у басейні швидко стане каламутною і непридатною для купання. Причиною тому служить поширення спор водоростей, активне зростання грибків і бактерій. Існує безліч способів обробки води, проте одним з найбільш ефективних та безпечних є використання хлоргенератора.

    Детальніше...
  6. Як правильно чистити басейн? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Правильний догляд за басейном будь-якої конструкції (надувний, каркасний, бетонний) – головна умова комфортного плавання для користувачів. Чиста вода дозволяє довше зберігати матеріали чаші й зменшить зношування обладнання.

    Детальніше...
  7. Як підібрати фільтр для басейну?- читайте у блозі Aquapolis.ua

    Запорука здорового й приємного проведення часу в басейні для всіх його відвідувачів – чиста вода. За чистоту рідини в резервуарі відповідає вузол фільтрації.

    Детальніше...
  8. Запускаємо (розконсервуємо) басейн після зими - читайте у блозі Aquapolis.ua

    На зиму басейни підлягають консервації, щоб зберегти чашу та обладнання від пошкоджень у морозяну погоду. Правильна консервація дозволяє швидко ввести водойму в експлуатацію навесні.

    Детальніше...
  9. Обираємо геотекстиль. Види та призначення геотекстильного полотна - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Геотекстиль – це інноваційний синтетичний матеріал, який має унікальні фізичні й експлуатаційні характеристики.

    Детальніше...
  10. Як доглядати за палубою та плиткою басейну? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Палуби басейну повинні регулярно очищатися і дезінфікуватися, щоб запобігти появі бактерій і хвороботворних мікробів, а також усунути слизькі нальоти та грибкові утворення, які можуть виникати в результаті зростання бактерій.

    Детальніше...

Продукти 51-60 з 91

Показати на сторінці