Новини та статті

  1. Як працює парогенератор для лазні? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Парогенератор для лазні - пристрій, який генерує пару з води. Встановлюють парогенератори в саунах для виробництва вологої теплої пари.

    Детальніше...
  2. Як розширити функціонал свого басейну? - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Зараз існує багато можливостей розширити функціонал свого басейну. Навіть найменші зміни здатні урізноманітити водне дозвілля й привнести затишок, комфорт...

    Детальніше...
  3. Інноваційні технології та енергоефективність вашого басейну

    Гарна нагода для переобладнання басейну – зробити його енергоефективнішим та безпечнішим.

    Детальніше...
  4. Необхідні матеріали для реконструкції басейну

    Дизайн плитки та оздоблювальних матеріалів сформують загальний вигляд всього басейну та території довкола нього.

    Детальніше...
  5. Ідеї вечірок в басейні - читайте у блозі Aquapolis.ua

    Плануєте організувати грандіозне свято або влаштувати галасливу вечірку в басейні? Або в планах провести незвичайно тихий і романтичний вечір?

    Детальніше...
  6. Екстер'єр вашого басейну - читайте в блозі Aquapolis.ua

    Коли на вулиці теплішає й температура починає повзти вгору, територія басейну стає місцем активного проведення часу всіх членів сім'ї.

    Детальніше...
  7. Копінговий камінь: нове слово в обробці басейнів - читайте в блозі Aquapolis.ua

    Після завершення робіт, пов'язаних з внутрішньою обробкою стаціонарного басейну, настає черга оформлення бортів конструкції та прилеглих до них ділянок. Оскільки від вибору обробного матеріалу залежить не тільки зовнішній вигляд території, але й безпека відпочивальників, варто віддати перевагу копінговому каменю. Він поєднує в собі надійність та простоту укладання. І при цьому прекрасно виглядає.

    Детальніше...
  8. Для чого потрібне батутне накриття в басейні? - читайте в блозі Aquapolis.ua

    З поверхні дзеркала води постійно випаровується волога в великих кількостях, незалежно від місця розташування басейну. Це змушує власників регулярно заповнювати його водою, витрачаючи свої фінанси. Крім того, в нічний час доби температура падає, й вода остигає, а значить - потрібно більше електроенергії на її підігрів. Щоб захистити себе від зайвих витрат, краще використовувати батутне накриття - універсальний виріб, що не має каркасної основи. Воно відмінно підходить для вуличних та закритих басейнів будь-яких форм й габаритів.

    Детальніше...
  9. Як обрати СПА басейн - читайте в блозі Aquapolis.ua

    Відпочинок в домашньому СПА басейні - ефективний спосіб зняти напругу з усіх груп м'язів, покращити самопочуття та зміцнити здоров'я. Правильно підібрану модель джакузі можна розмістити не тільки в приватному будинку, а й всередині просторої квартири. Це дозволить всім членам сім'ї плавати в зручний час, не витрачаючи гроші на відвідування салонів.

    Детальніше...
  10. Правила догляду за басейном - читайте в блозі Aquapolis.ua

    Плавання може приносити користь та позитивні емоції тільки в тому випадку, коли в басейні кришталево чиста вода. Неправильний або несвоєчасний догляд може привести до неприємних наслідків: розростання водоростей, плям цвілі й неприємного нальоту на поверхнях. Щоб виключити подібні ситуації, необхідно знати про комплекс заходів, призначених для підтримки чистоти конструкції.

    Детальніше...

Продукти 41-50 з 91

Показати на сторінці