Підбираємо басейн для дітей. Топ басейнів для малюків

Басейни для дорослих не завжди підходять та безпечні для маленької дитини, особливо якщо вона не вміє плавати. Щоб обрати потрібний басейн для малюка, потрібно знати, які види виробів бувають та враховувати їх особливості.

Обираємо дитячий басейн за віком дитини

Основним фактором вибору є вік та зріст дитини. Не перевищуйте рекомендовану висоту бортів за віком малюка:

  1. від 25 см – для дітей старше 2 років
  2. до 60 см – для дітей 3–6 років
  3. від 60 см – для дітей старше 6 років

Зверніть увагу, що ми рекомендуємо орієнтовну висоту бортів, яка може відрізнятися для кожної дитини. Також дитячі басейни розрізняються за площею. Є моделі, які підходять для плавання групою з 3-4 малюків.

Для підлітка віком від 12 років можна підібрати модель сімейного типу, де він зможе купатися з дорослими або під їх наглядом.

icon
Які бувають види басейнів для дітей?

Існує два види дитячих басейнів:

  1. Надувні
  2. Каркасні

Надувні басейни. Вони швидко встановлюються та зручні для транспортування, завдяки легкій вазі до 4 кг та компактності у складеному вигляді. Обирайте легкий та компактний надувний басейн, якщо ви плануєте брати його на відпочинок. При цьому не забудьте взяти насос, щоб легко та швидко надути виріб.

Каркасні басейні. Вони міцніші, ніж надувні басейни, але не такі м'які та мобільні. Обирайте каркасний басейн, якщо ви хочете заощадити час та не надувати виріб, а вага та габарити басейну не грають ролі.

На що слід звернути увагу при виборі дитячого басейну?

Ширина бортів та шви. Борти повинні бути м'якими та досить щільними, щоб утримати вагу дитини. Шви не повинні випирати, щоб не нашкодити ніжній шкірі малюка.

Тент. Басейн із тентом – найкращий дитячий басейн для малюків, які багато часу проводять у басейні на сонці. Тент надійно захищає дитячу шкіру від обгорання.

Окремо можна виділити формат дна:

З надувним дном. Це ідеальний басейн для немовлят та дітей дошкільного віку, тому що малюкам зручніше та приємніше ступати на м'яку поверхню. Надувне дно згладжує нерівності та довше зберігає воду теплою.

З плоским дном. Дітям від 6 років подобається більш активний відпочинок. Плоске дно не ускладнює переміщення, забезпечує веселе плавання для дітей, а також дозволяє впевнено бігати та грати у водні ігри.

Обирайте басейни перевірених виробників. Високий рейтинг та позитивні відгуки басейни бренду Bestway отримали завдяки широкому вибору моделей та зносостійким матеріалам, які забезпечують тривалий термін експлуатації. Асортимент басейнів Bestway враховує всі вікові категорії дитини та пропонує басейни з висотою бортів від 30 см.

Топ басейнів для малюків

Виходячи з усіх важливих критеріїв вибору, ми підготували для вас список найбільш топових моделей дитячих басейнів.

Надувний басейн малюкам до 6 років.
Надувний басейн у формі дитячої ванни для найменших відпочиваючих. Модель висотою 51 см ідеально підходить для дітей віком до 6 років.

Стіни виробу складаються з двох щільних надувних кіл, які витримують вагу дитини та при цьому м'які та пружні. Завдяки матеріалу виробу – ущільненому вінілу завтовшки 0.27 см, басейн прослужить не один сезон.

Ви можете використовувати модель ще як ігровий манеж. Виріб важить 9 кг та має компактний розмір у здутому вигляді, тому басейн можна брати у поїздки.

icon

Каркасний басейн з тентом для дітей від 3 до 8 років.
Каркасний басейн з дахом – це оптимальний варіант, якщо ваша дитина часто купатиметься. Модель легко збирається та встановлюється на літній терасі будинку, саду чи дачі.

Каркас з нержавіючої сталі та ПВХ-чаша підвищеної міцності роблять басейн міцним та зносостійким.

Тент надійно захищає від жаркого сонця, а водний розпилювач, що розташовано під куполом навісу, забезпечує комфортну прохолоду.

icon

Каркасний басейн для підлітків від 8 років.
Каркасний басейн з картриджним фільтром та драбиною ідеально підходить для купання всією сім'єю. Завдяки розмірам басейну – глибині 133 см та діаметру 36 см, створені всі умови для комфортного плавання.

Чаша виробу зроблена з тришарового армованого лайнера, стійкого до сонячних променів, води та механічного тиску. Завдяки каркасу з оцинкованої сталі з антикорозійним покриттям, басейн відрізняється міцністю та довговічністю.

У комплект до басейну входять драбина для зручнішого плавання та картриджний фільтр, який забезпечує чистоту води протягом усього сезону купання.

icon

Оберіть дитячий басейн із врахуванням усіх нюансів та рекомендацій, та ваша дитина отримає користь від плавання та незабутні емоції від веселих водних розваг.

Супутні товари